Brandul

Saga a inceput in 1993 cu fondarea întreprinderei individuale "Olga Ceban", ca o companie de familie. La început, a activat ca un atelier privat pentru dansatori.

În 1999, punctul de cotitură a fost făcut. Compania a decis să schimbe profilul său de activitate în domeniul lenjeriei pentru femei. La început se lucra doar cu două maşini de cusut, însă acum compania este plasată pe 1500 m2 de suprafaţă acoperită şi 5000 m2 de spaţiu deschis, având o constantă creştere a forţei de muncă. Astăzi fabrica este dotată numai cu echipament nou de cusut de la Pegasus, GLOBAL şi Yamato.

În anul 2000 Î.I. "Olga Ceban" a creat propriul brand ravetti ™. Ravetti ™ a devenit o istorie de succes în Republica Moldova. Datorită confortului, calităţii înalte şi politicii de preţ atractive, mii de femei prefera produsele de la ravetti ™, nu numai în Moldova, dar şi în Rusia, Ucraina şi România.

În 2007 datorită cerinţelor de marketing, precum şi a tendinţelor în lumea modei, un proces de rebranding complex a fost implementat pentru ravetti™, ca rezultat, ridicându-l la un nivel solid în lumea cochetă a pieţii de lenjerie.

Chiar şi acum în timp ce citeşti acest articol, designerii noştri şi croitorii iscusiţi creează lenjerie sexy, însă nu excesiv de provocatoare, dulce, însă nu prea condimentată, ei creează —  ravetti ™